Fri frakt från:

600kr

Vi betalar Dig om Du marknadför oss! (2014-03-05)

VALAINE.SE startar ett affiliate-program. Vi struntar i den traditionella marknadsföringen och ger pengarna till Dig som vill marknadsföra oss i stället.

Öppna ett affiliate-konto (det är gratis!), lägg upp en länk eller en banner i din blogg och få 10% av varje order som trafiken från din blogg eller din sida genererar. Har du en blogg med mycket trafik, kan du kan lätt tjäna ett par tusenlappar i månad. Du väljer själv vilken kategori eller produktlinje du vill marknadsföra - garn, linnefrotté, naturkrämer och tvålar eller annat som passar Dig!

Din blogg eller din sida där du vill presentera våra produkter ska först godkännas av oss. Du kan anmäla Din sida här genom kontaktformuläret (klicka här!) . Skriv ditt namn och adressen till din webbsida, så skickar vi mer information om partnerskapet!

P.S. Har du inte en egen blogg eller sida får du jättegärna skicka till någon som skulle uppskatta att få denna information om vårt marknadsföringsprogram!

Dofter - en produktkategori (2013-11-05)

Butiken har fått en ny, kanske den mysigaste av alla produktkategorierna – DOFTPRODUKTER. Dofter är en viktig del av vår vardag. Doft påverkar hur vi känner oss, hur vi uppfattar andra, vad vi tycker om eller inte, vem vi attraheras av, vad vi minns. Två luktnerver som går rakt in i hjärnan och styr vår reaktion när vi känner en doft.

Rätt doftämnen kan göra under. Lär vi oss bara använda dem på rätt sätt så kan de till och med påverka våra känslor. Doften av lavendel har visat sig aktivera vår känsla av trygghet o lugn och ro. Satsa på blomdoft av patchouli om du vill känna dig smart. Vill du piggna till ... prova en uppfriskande doft av citronoljan i en av våra söta doftkrus!

Betala mot faktura! (2012-04-13)

Nu kan du handla i vår butik www.valaine.se MOT FAKTURA!

Med Payson kan du betala på ett säkert och smidigt sätt. Du behöver aldrig lämna ut känsliga bankuppgifter till oss. Du skickas vidare till Paysons sida med krypterad kod och valaine.se har inte tillgång till dina kortuppgifter. Payson är ett svenskt betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn. 

Vi bjuder på fraktkostnaden om du handlar för 1000 kronor eller mer!

Välkommen till butiken!

 

Var med i vår Facebook-grupp! (2011-06-28)

Du kan träffa oss även på vår Facebook-sida som du hittar HÄR. Du måste trycka på knappen GILLA och ha ett Facebook-konto. Här kan du träffa andra linneintresserade människor och diskutera våra produkter eller andra roliga ämnen.