Fri frakt från:

600kr

1. Hitta varan

Använd dig av produktmenyn. Välj varugrupp från menyn till vänster och klicka dig ner i strukturen. När du har hittat produkten du gillar, klicka på produktbilden för att läsa mer om produkten och tillverkaren. Klicka på "Köp" för att lägga produkten i kundvagnen.

2. Placera varan i kundvagnen


När du klickat på "Köp" hamnar varan i din kundvagn. Du kommer att få en fråga om du vill gå till kundvagnen eller fortsätta handla. Om du vill välja flera produkter, gör du på samma sätt som ovan på alla. De valda produkterna sparas i kundvagnen automatiskt.

Kundvagnen visas alltid till längst upp i mitten ovanför huvudmenyn. Ångrar du en beställning kan du alltid klicka på röda krysset till höger om varan i varukorgen. Om du vill välja flera exemplar av samma vara, skriv in ett nytt antal i rutan och tryck på de gröna pilarna för att spara detta.

3. Till kassan

Är du nöjd och vill skicka din beställning klickar du på "Till kassan". Du behöver inte skapa ett kundkonto för att handla, däremot behöver vi dina person- och kontaktuppgifter för att kunna leverera din beställning, ta emot betalningen och kontakta dig vid eventuella frågor.

Är du redan kund loggar du bara in med användarnamn och lösenord. I ditt konto kan du se dina tidigare köp och fritt kontrollera vilka uppgifter vi har tillgång till.  

4. Bekräfta köp

I kassan kan du ändra leveransadress. Du kan märka varan eller skicka en kommentar till oss. Välj sedan betalningsalternativ och klicka på "Bekräfta köp”. När du bekräftat ditt köp kommer du automatiskt hänvisas till en betalsida där du kan genomföra en säker betalning hos Payson.

5. Betala din order

Vi använder Payson betalsystem (www.payson.se) för både kort och fakturabetalningar, vilket möjliggör betalning med VISA/MasterCard, Föreningssparbankens internetbank, Swedbank, Handelsbankens internetbank, SEB:s internetbank, Nordeas internetbank eller innestående medel i Paysons konto. Observera att alla banker kräver en personlig kod eller kod via dosa vid betalning med kort över Internet.

Ditt kortnummer skickas vidare med krypterad kod och valaine.se har inte tillgång till dina kortuppgifter. Ingen information och historik om din betalning sparas eller lagras hos oss. Payson är ett registrerat betalningsinstitut under Finansinspektionens tillsyn.

6. Orderbekräftelse

När du har betalat din order får du en bekräftelse samtidigt som samma orderbekräftelse skickas till din registrerade e-postadress. Om du inte får någon orderbekräftelse efter att du har genomfört köpet, har din beställning inte gått igenom. Logga in på ditt konto för att kontrollera din order eller kontakta oss!

Om du har valt förskottsbetalning, får du en orderbekräftelse med information gällande betalning.

Läs gärna även fliken "frågor och svar".
Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Lycka till!